ΟΝΟΜΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 14 Νοεμβρίου 1959  
ΘΕΣΗ: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΔΙΕΘΝΗΣ: ΝΕΩΝ, ΕΛΠΙΔΩΝ & ΑΝΤΡΩΝ  
ΚΑΡΙΕΡΑ: ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ (ΤΣΙΚΟ) 1971-1976
  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ 1976-1979
  Α' ΟΜΑΔΑ 1979-1993
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α' ΟΜΑΔΑ 1999/2003/2004
     

Περίοδος 1970-71. Από τις αλάνες ξεφυτρώνει ένα ψηλό και λεπτοκαμωμένο παλικάρι. Σε ηλικία μόλις 11 χρόνων αρχίζει προπονήσεις με την ομάδα των τσικό της αγαπημένης του ομάδας. Της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Με την καθοδήγηση του αείμνηστου Σβάτοπλουκ Πλούσκαλ η ομάδα με τους μικρούς υποσχόμενους ποδοσφαιριστές λαμβάνει μέρος στο αγροτικό επαρχιακό πρωτάθλημα της ΠΟΕΠΑ. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους και παρόλο ότι είχαν να αντιμετωπίσουν ενήλικες κατάφεραν να κερδίσουν το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητοι. Από αυτό το πρωτάθλημα άρχισε να φανερώνεται το πολύ μεγάλο ταλέντο ενός τερματοφύλακα. Του Αντώνη Γ. Κλέφτη.

Μετά τα τραγικά γεγονότα του 1974 ο Αντώνης συνεχίζει με τις εμφανίσεις του να προκαλεί το ενδιαφέρον ενώ στις 29 Ιουνίου 1975 υπογράφει και γίνεται πλέον και με βούλα ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ. Με προπονητή τον κ. Πλούσκαλ ο Αντώνης αγωνίζεται πλέον στην αναπληρωματική ομάδα ενώ κάθεται και στον πάγκο της Α’ ομάδας. Ήταν η εποχή που μεσουρανούσε ο αρχηγός Δήμος Κωνσταντίνου. Είχε την ευτυχία να ζήσει όλες τις στιγμές της μεγάλης ομάδας, της ομάδας που για μια τετραετία έλαμπε στο κυπριακό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Για σχεδόν 22 χρόνια ήταν αρχικά το ταλέντο και μετέπειτα ο αναντικατάστατος, ο αρχηγός της ομάδας. Ήταν από τους λίγους ποδοσφαιριστές της ΕΝΠ που πέρασε από όλες ανεξαίρετα τις εθνικές μας ομάδες.

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 1993 στα 34 του χρόνια.

Αυτή τη στιγμή ο Αντώνης είναι προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας, στο παρελθόν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις διετέλεσε πρώτος προπονητής της ομάδας μας, ενώ σε πολλές άλλες περιπτώσεις υπηρέτησε από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Νοέμβριος 2006